Free Delivery on orders over $200. Don’t miss discount.
Fabrikanten

Noble Wild – Natuurlijk en wild, luxueus en elegant

9

Noble Wild – Natuurlijk en wild, luxueus en elegant

De vesten en truien van het familiebedrijf uit Nieuw-Zeeland dragen niet voor niets de naam Noble Wilde. Ze verenigen in zich een interessante paradox. Zoals de naam aangeeft zijn ze statig en gesofisticeerd (Noble), en tegelijkertijd wild en natuurlijk (Wild). Door de eenheid in de tegenstellingen op te zoeken, heeft Noble Wilde de unieke formule voor luxueuze kledingstukken in handen.

Natuur
De wilde kant van de trui is geïnspireerd op de Nieuw-Zeelandse natuur. De kleuren van de zee, de luchten en de landschappen komen terug in de ontwerpen. Niet alleen de kleuren zijn natuurlijk, ook voor het materiaal wordt het beste uit de natuur gehaald. De kledingstukken van Noble Wilde zijn namelijk van merino possum gemaakt. Merino possum is een combinatie van merino wol gemengd met de haren van de voskoesoe (possum in het Engels). Het buideldier werd in de eerste helft van de 19e eeuw in Nieuw-Zeeland geïntroduceerd en vormt sindsdien een bedreiging voor de natuurlijke flora en fauna. Getracht wordt om de dieren te bestrijden, waarbij de vachtjes als bijproduct van de jacht overblijven. 1982 begon de grootvader van het bedrijf in zijn garage met het verzamelen van de vachtjes en met het ontwikkelen van de merino possum. Merino possum is een luxueus en duurzaam product. Door de combinatie met het possum is de wol sterker, zachter, warmer en lichter. De holle vezels van de possumharen maken de merino uitzonderlijk warm en zorgen ervoor dat de wol niet gaan pluizen. De warmte van de trui past zich als het ware aan de warmtebehoefte van het lichaam aan. De trui heeft een duidelijke brei-structuur, maar voelt luxueuzer aan.

Tijdloos
Tegelijkertijd kenmerkt Noble Wilde zich door haar edele, statige modellen. De tijdloze, klassieke truien en vesten zijn comfortabel en gesofisticeerd. Klassieke modellen worden afgewerkt met verfijnde details, waardoor het klassieke een eigentijdse flair krijgt. De trui moet kalmte en innerlijke stilte uitstralen, vindt Noble Wilde. Voor de ontwerpen baseert Noble Wild zich naast het typerende Nieuw-Zeelandse landschap op de Nieuw-Zeelandse traditie.

Duurzaam
Noble Wilde staat voor comfort en duurzaamheid. Het model trui is klassiek en gesofisticeerd. De unieke combinatie van merino wol met possum zorgt ervoor dat de kledingstukken een onvergetelijke ervaring vormen. De behagelijke warmte en zachtheid van het materiaal, verhogen het draagcomfort tot zeer grote hoogte. Het wilde van de Nieuw-Zeelandse natuur, in haar kleuren en materialen, wordt samengevoegd met elegante en doordachte ontwerpen, waardoor zowel Wilde als Noble in de trui worden geharmoniseerd. Een unieke, comfortabele, luxe-uitziende trui is het resultaat.

Selecteer de velden die moeten worden weergegeven. Anderen zullen verborgen zijn. Slepen en neerzetten om de volgorde te wijzigen.
 • Afbeelding
 • SKU
 • Beoordeling
 • Prijs
 • Voorraad
 • Beschrijving
 • Gewicht
 • Dimensies
 • Extra informatie
 • Kenmerken
 • Voeg toe aan winkelkar
Klik buiten om de vergelijkingsbalk te verbergen
Vergelijken
Vergelijken ×
Vergelijken Doorgaan met winkelen
0
0