Welkom bij Scottish Pimpernel

Een veelzijdige collectie

Wij zijn al jaren fan en trouw importeur van meerdere gerenommeerde kwaliteitsmerken. We zijn ook trots op onze veelzijdige gebreide collectie. Ons exclusieve breigoed wordt met grote zorg geselecteerd bij veelal kleine breiers in o.a. Engeland, Scotland en Ierland. De bijzondere wollen collectie bestaat uit truien, vesten, rokken, capes, jassen, hoedjes en accessoires en onderscheidt zich door haar originele karakter en kwaliteit.

Online bestellen

Naast de prachtige beurzen en interessante fairs waar wij staan, kunt u ook via onze website prachtige wollen vesten, truien en andere mooie producten bekijken en bestellen.  Wij hebben speciaal voor u een collectie samengesteld met merken zoals Aran Crafts, Irelands Eye, The Alpaca Collection, Bebhinn Marten en meer.

Natuurlijke materialen

Door de steeds groter wordende vraag naar natuurlijke materialen met haar bijzondere en fijne eigenschappen is de collectie de afgelopen jaren met een aantal merken en materialen uitgebreid. Denk aan merinowol, alpacawol, soms ook gecombineerd met cashmere of zijde. Ecologische producten en een prachtige alpaca collectie zijn toegevoegd waarbij ontwerp en goede kwaliteit als uitgangspunt hebben gediend.

Tot slot..

Wij hopen dat u door de informatie op deze site nieuwsgierig bent geworden en dat we u op een van de beursdagen persoonlijk mogen ontmoeten. U zult genieten van de hoogwaardige en natuurlijke produkten die wij daar presenteren. Onderaan de pagina kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief,  dan bent u altijd tijdig op de hoogte van nieuwe producten, speciale acties en aanbiedingen.

Tip: Let u ook op de Open Huisdagen in Kekerdom die gecombineerd kunnen worden met een heerlijke wandeling in het prachtige natuurgebied "de Millingerwaard" dat onlangs is uitgeroepen tot het wildste stukje natuurgebied van Nederland.

Met vriendelijke groet,

Simone Sandgren

Product added to wishlist
Product added to compare.

Deze winkel maakt gebruik van cookies, zodat we uw ervaring van onze webshop kunnen verbeteren. Meer informatie