Retourprocedure


Ben je toch niet tevreden over het artikel dat je gekocht hebt? Dan mag je het binnen een zichttermijn van 14 dagen retourneren en krijg je het gehele aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Zorg er voor dat u ons op tijd op de hoogte brengt. Het makkelijkste is dat u ons een mail stuurt met uw retourverzoek, met daarbij alle relevante gegevens (ordernummer, artikel, naam en telefoonnummer).

Wilt u liever een retourformulier invullen en meesturen met uw retourverzending? Download hier ons retourfomulier:

Retourformulier

Afkoelperiode
Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Het product kan alleen ongebruikt en indien mogelijk in de originele verpakking geretourneerd worden. Zie voor meer informatie artikel 6 van onze algemene voorwaarden.

Wil je de gehele bestelling retourneren?
Reeds in ontvangst genomen artikelen dien je terug te sturen naar onderstaand adres. Scottish Pimpernel zal de gehele aankoopsom aan je terugstorten.

Uw item ruilen voor een ander product?
U mag uiteraard een item binnen 14 dagen ruilen. Stuur dan een mail naar contact@scottishpimpernel.nl en geef aan welk item u graag wil ruilen. Vul daarna het retourformulier in en verzend dit mee met de retourverzending. Het retouradres vind u onderaan deze pagina. Nadat uw verzending goed en wel is aangekomen en uw retouraanmelding goed is afgerond, zullen wij uw nieuw geruilde item gratis naar u verzenden. U betaalt nu alleen voor de kosten van de retourverzending.

Een deel van uw bestelling retourneren?
Bij het retourneren van een deel van jouw bestelling zijn de verzendkosten voor jouw rekening. De aankoopsom van het door jou geretourneerde deel van de bestelling zal aan je worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval dus niet gerestitueerd.

LET OP! Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk, vooraf, aan Scottish Pimpernel kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. Je dient hierbij in ieder geval jouw volledige naam te vermelden.

Of mail ons direct naar contact@scottishpimpernel.nl 

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens jouw IBAN nodig. Klanten uit België dienen ook het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. Let op: het IBAN dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het IBAN waarmee je de betaling aan Scottish Pimpernel hebt gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 7 dagen aan je terugbetaald.

Retouradres:

Scottish Pimpernel [retouren]
Duffeltdijk 7
6579 JD Kekerdom

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.

Annuleer je de bestelling, nadat deze aan jou verzonden is, dan dien je het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Scottish Pimpernel reeds een betaling van je heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, direct aan je terugstorten. De gemaakte verzendkosten worden ook door ons vergoed.

Product added to wishlist
Product added to compare.