Free Delivery on orders over $200. Don’t miss discount.
Fabrikanten

Astrifa – Tijdloze mode met traditionele inslag

10

Astrifa – Tijdloze mode met traditionele inslag

Tijdloze, felgekleurde truien en vesten kenmerken Astrifa. Astrifa is de afkorting voor Aidenbach Strickfabrik. Aidenbach is een plaatsje in het zuid-Duitse Niederbayern. In het dorp staat het familiehuis van de familie Hawranek. In dit huis werd tientallen jaren geleden het familiebedrijf Astrifa opgericht. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot 70 medewerkers met hoogstaande kennis van het vak. Elke mogelijke productiestap, behalve het spinnen en verven van de merino wol, vindt onder dit dak plaats.

Astrifa staat bekend om haar handwerk en hoge kwaliteit. Elke trui wordt met de hand afgewerkt en gelabeld. De familie is constant op zoek naar verbetering en nieuwe kennis. Om zich volledig op de productie van hun lijn te kunnen richten, hebben ze besloten de verkoop uit handen te geven. Op deze manier kunnen ze de beste kwaliteit blijven waarborgen en hebben ze de tijd om voortdurend te innoveren. Omdat ieder stuk met zoveel zorg wordt gemaakt, heeft ieder kledingstuk een individueel karakter.

De truien en vesten van Astrifa kenmerken zich door hun klassieke karakter en heldere kleuren. De ontwerpen zijn gebaseerd op de alpinistische cultuur en traditie, die men ook in Niederbayern vindt. De kledingstijl past bij het (adellijk) landleven. Echter de chique uitstraling van de kledingstukken zorgt ervoor dat de truien en vesten op elke gelegenheid gedragen kunnen worden. Het tijdloze en het statige van de kledingstukken maken ze makkelijk combineerbaar.

Astrifa maakt haar producten met de beste kwaliteit merinowol. De merinowol wordt vooral in de damescollectie gebruikt. Voor de herencollectie neemt Astrifa ook wol van shetlanders. De merinowol komt vanuit de hele wereld naar Groot-Brittannië, Italië en Oostenrijk. Daar wordt de kwaliteit van de wol gecontroleerd en wordt ze geverfd, waarna de wol naar Aidenbach wordt gebracht. De productie in Aidenbach is verantwoord, omdat het bedrijf op milieu-neutrale elektriciteit van Schönau draait.

Voor nieuwe ontwerpen laat de familie zich inspireren door het verleden. Oude modellen truien worden bekeken en oude handwerktijdschriften worden opengeslagen. Tevens wordt er zeer nauwkeurig naar de wens van de klant geluisterd. Zo houdt Astrifa de alpinistische traditie in stand en zorgt tegelijkertijd voor innovatie.

Selecteer de velden die moeten worden weergegeven. Anderen zullen verborgen zijn. Slepen en neerzetten om de volgorde te wijzigen.
 • Afbeelding
 • SKU
 • Beoordeling
 • Prijs
 • Voorraad
 • Beschrijving
 • Gewicht
 • Dimensies
 • Extra informatie
 • Kenmerken
 • Voeg toe aan winkelkar
Klik buiten om de vergelijkingsbalk te verbergen
Vergelijken
Vergelijken ×
Vergelijken Doorgaan met winkelen
0
0